Bushfires Australië in beeld

by Lisa on 9 February 2009

{ 6 comments… read them below or add one }

Me! February 9, 2009 at 22:36

Ik kan me voorstellen dat je met aandacht deze beelden bekijkt. Het is gewoon triest als je er vanuit gaat dat ze waarschijnlijk ook nog zijn aangestoken.

Reply

Toaske February 9, 2009 at 22:50

Verschrikkelijk dat er gebeurt. Kan me voorstellen dat het extra heftig is om te zien als het je eigen land betreft.

Reply

Geertje February 9, 2009 at 23:57

Moest aan jou denken ja, toen ik de tv vanmorgen zag…
Vreselijk.
Zeker te horen dat de meeste branden zijn aangestoken.
Wat een hel; ook voor de brandweer lui.

Reply

Monique February 10, 2009 at 00:09

Ik heb vanavond beelden op tv gezien, foto’s in de krant. Huilende wanhopige mensen vol intens verdriet. Mensen die alles kwijt zijn. Ik kan het niet meer zien. Verschrikkelijk. Ik hoop dat jij geen dierbaren hebt verloren KK.
Sterkte KK.

Reply

Nientjuh February 10, 2009 at 07:32

Je wordt er helemaal stil van als je de beelden op tv ziet. Die mensen hun hele leven is in vlammen op gegaan en dan nog maar te zwijgen over de dode die er te betreuren zijn. Je bent echt heel ziekelijk als je dit op je geweten hebt omdat je een brand hebt aangestoken. Je wordt er helemaal stil van.
Groetjes Jeanine

Reply

Barry February 10, 2009 at 21:22

Dan ben je toch wel heel ziek om zo’n brand te stichten. Hoop dat het snel daar hard gaat regenen. Denk dat er ook een hoop dieren dood zijn gegaan.

Reply

Post a comment

Previous post:

Next post: